dinsdag 2 december 2008

2e stage dag

Weer een dag gezellige stage voorbij. Vandaag hebben we een poster moeten maken over "goede" en "slechte" werkomgeving. We zijn begonnen met foto's maken van goede en slechte dingen zoals een opgeruimd bureau of juist een heel rommelig bureau (XD, een goed voorbeeld is die van onze begeleider). Daarna hebben we vrijwel de hele dag met photoshop de foto's bewerkt en mooi gemaakt, (smiley, Engelse en Chinese slagzinnetjes etc.) We waren na een tijdje overgeplaatst naar een warme vergaderruimte. We konden daar gebruik maken van een beamer en hele fijne bureau stoelen, :D.
Dit hebben we zo wel een flinke poos vol weten te houden. Daarna gingen wij eten. Ons dinee hielden wij weer bij ons meest favoriete restaurantje maar dit keer zaten wij op een ander plekje. Na het eten zijn we maar weer naar huis gegaan en dit keer geen aardappel gekocht! De avond maar een beetje vullen met wat relaxen en dan staat ons morgen een mooi programma voor ons klaar.

Welterusten,
Goede middag
Goede morgen

Groetjes uit ShangHai
etc.etc..

4 opmerkingen:

Hermco zei

julieHe allemaal,

nu al welterusten?? ben ik niet gewend van jullie. Wellicht dat de stage (een keer -echt- werken) toch wel zeer vermoeiend is. Ahum. Enjoy het Chinese eten want hier in Nederland zul je ervoor naar Amsterdam moeten om iets gelijkwaardigs te vinden. Wel tegen Hollandse prijzen natuurlijk, maar dan laat je de ouders gewoon tracteren. Tot horens weer, groetjes Hermco

Marit zei

Hoi,
Hebben jullie al een rondleiding in het bedrijf gehad? Veel plezier morgen in ieder geval!
Groetjes uit Nederland etc. etc..

Unknown zei

Leuk! lekker de hele dag photoshoppen. Zijn de heren daar ook een beetje goed in?
hebben jullie de posters ook nog uitgeprint?
Verder alles goed?

Kus Gwenny

Eva zei

Hahaha nu maar hopen dat die begeleider het niet als een hint opvat, van zijn bureau :P

Klinkt wel leuk verder ^^
Niet per ongeluk tegen de mini-Chinees oplopen he :P

(Maak anders een foto van haar naast Julie en Paul :O xD)

Groetjes Eva