donderdag 4 december 2008

stage dag 4

Vandaag zijn we vroeg opgestaan om naar het bedrijf te gaan. We hebben de hele ochtend verder gewerkt om de poster af te maken (oftewel de puntjes op de i de zetten). Daarna hebben we geluncht bij het bedrijf en daarna zijn we begonnen met het maken van een diagram voor de structuur van het bedrijf. Nadat we de diagram of tabel af hadden hebben we nog een interview gedaan, (international assingment). Doordat Paul's vader te enige buitenlander is en ook nog de enige internationale functie heeft, hadden we toen maar besloten om dat interview te doen met Paul's vader. Na het interview was het tijd om te eten in de avond.

We hadden dit keer een iets minder geweldig diner. (Paul: We besparen je de details van het eten dat we gekregen hadden, XD). We zaten in een restaurantje waar we eerder heerlijk hadden gegeten (de aardappels met suiker). Paul en Mayo hadden buiten 4 gerechten (plaatjes) aangewezen (random) en verder hadden we van de geheel Chinese menu-kaart nog een random gerecht uit gekozen. Het 1e gerecht dat we kregen was iets van zuurkool. Dat vonden Julie en Jens wel lekker maar Mayo en Paul vonden het eigenlijk maar niets (in China zuurkool krijgen). Het 2e gerecht was gesneden aardappel ofzoiets (dit was het random gekozen gerecht) en het was eigenlijk best wel lekker. Het derde gerecht was....hmmm.....het zag er wel redelijk lekker uit maar...het rook echt gewoonweg fatsig!!(zie foto links) Echt niet normaal. Paul stak het vrij snel in zijn mond maar het niet echt geroken maar het was nogal taai en dus spuugde hij het als een droge haarbal weer uit. Julie ging daarna een stukje proeven maar rook er eerst aan en durfde kon het toen niet meer opeten omdat ze bijna flauw viel van de stank (Julie: nee, dat is overdreven maar het stonk echt) Jens durfde het ook niet meer te eten nadat hij er aan geroken had en Mayo heeft het met dichtgeknepen neus nog even bestudeerd. uit). Het was gewoon niet te eten. En hoe het rook dat wil je echt niet weten! Nou bekijk de foto maar eens en dan horen we wel van jullie wat jullie denken dat het was.

Naast dat hadden we nog wel een lekker visgerecht en vleesgerecht en naderhand hadden we nog die overheerlijke zoete aardappelen besteld.

toen hebben we nog wat DVD's gekocht en hebben we in de avond 'iron man' gekeken. Paul en Julie hadden de film half gekeken, en vonden uiteindelijk te film een bout film. Mayo en Jens hebben de film helemaal gekeken en vonden de film wel goed. CONCLUSIE: kijk 'iron man' dus helemaal en skip geen ene scene.

4 opmerkingen:

Unknown zei

Whihihi to be honest..toen ik t plaatje zag dacht ik al wat is dat nou weer voor iets geks en vroeg ik me ernstig af of het wel lekker was..en pas daarna las ik het verhaal.. Goeie eerste indruk toch?

Ik ben nu lekker al in Best..en vandaag had ik vrij..
Ik spreek jullie straks nog wel even denk ik.
Kus Gwenny

oma zei

test

oma zei

hallo allemaal, hier een reactie van Oma Koning, ben bij Wim en Wilma. Leuk te zien wat jullie doen. het eten is volgens mij iets van vis, ziet er in iedergeval niet lekker uit. Hoe is het weer bij jullie hier herfst achtig winterweer. De hartelijke groeten van Oma en natuurlijk ook van Wim, Wilma, Dylan en Paolo.

Marit zei

"Paul: We besparen je de details van het eten dat we gekregen hadden, XD" Tuurlijk Paul. Het eten zag er erg interessant uit (*kucht*).
Tot snel ;) Groetjes Marit